Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΟ άγνωστος πρώτος σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου και οι τσακωμοί που έφεραν...

Ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου και οι τσακωμοί που έφεραν το διαζύγιο

Μπορεί την Τατιάνα Στεφανίδου να τη βλέπουμε ευτυχισμένη στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου όμως ήταν ξαναπαντρεμένη με Πατρινό επιχειρηματία.

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μέσα από το γάμο τους να απέκτησαν δυο παιδιά, ωστόσο, η παρουσιάστρια πριν παντρευτεί τον παρουσιαστή – δημοσιογράφο, υπήρξε ξανά παντρεμένη, όπως και ο ίδιος βέβαια με ξανθιά παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα από το 1995 έως και το 2002 ήταν μαζί με τον Πατρινό επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η σχέση τους ωστόσο και γενικά ο γάμος τους έληξε με άσχημο τρόπο, αφού η Τατιάνα Στεφανίδου παραλίγο να μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες. Όπως είχε δηλώσει ο άνθρωπος που της στάθηκε πάρα πολύ ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν είπε κάτι. Με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολιόμουν με την δημοσιογραφία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

473 474 468 471 472Τα πιο σημαντικά