Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Ο Άγιος Νεκτάριος έσωσε το παιδί μου»: Η συγκινητική ιστορία της Μαρίας...

«Ο Άγιος Νεκτάριος έσωσε το παιδί μου»: Η συγκινητική ιστορία της Μαρίας και του μόλις 8 μηνών μωρού της – Το δημόσιο “ευχαριστώ” στον διεθνούς φήμης παιδοκαρδιοχειρουργό Αυξέντιο Καλαγκό

Η Μαρία είναι η μητέρα του 8μηνών Νεκτάριου ο οποίος γεννήθηκε με σοβαρά προβλήματα στην καρδούλα του. Όπως θα πει από την πρώτη στιγμή δεν φοβήθηκε λεπτό καθώς είχε στο πλευρό της την χάρη του Αγίου Νεκταρίου, ο οποίος ως θαύμα εμφανίστηκε μπροστά της όταν στην εγκυμοσύνη ακόμα πέρασε μια μεγάλη δυσκολία.

Όταν γεννήθηκε το μωρό της ήξερε πως είναι καλά στα χέρια του γιατρού, του διεθνούς φήμης παιδοκαρδιοχειρουργού Αυξέντιου Καλαγκού. Γι΄αυτό και κατά τη διάρκεια της επέμβασης η ίδια όπως θα πει στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν ήρεμη και γεμάτη αισιοδοξία.

«Να αγιάσουν αυτά τα χέρια που σώζουν τόσα παιδάκια» λέει η Μαρία και ευχαριστεί δημόσια μέσα από την εκπομπή τον αγαπημένο της γιατρό. Παράλληλα, συγκινεί η Ελισάβετ που ζει τον δικό της εφιάλτη όταν αμαξοστοιχία της «στέρησε» και τα δύο της πόδια.
Τα πιο σημαντικά