Ο αγαπημένος σας πολύτιμος λίθος μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας.

16 Μαρτίου, 2016 3:02 ΜΜ
More videos

Το υποσυνείδητό μας είναι ενεργό όλη την ώρα. Ενεργεί, αντιδρά, απορρίπτει και λαμβάνει πληροφορίες και όλα αυτά χωρίς να είμαστε ενήμεροι.

Δεν είναι πραγματικά περίεργο να μην ξέρεις πάντα τι σκέφτεται το μυαλό σου; Τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο;

Ένας τρόπος για να μάθουμε τι κρύβεται είναι κάποια μικρά παιχνίδια αντίδρασης, που βασίζονται στα ένστικτα και την διαίσθηση και όχι τόσο στις ορατές και ενεργές λειτουργίες του εγκεφάλου.

Ρίξτε μια ματιά στις παραπάνω πέτρες και αφήστε το υποσυνείδητό σας να κάνει την δουλειά του. Διαλέξτε την αγαπημένη σας πέτρα και δείτε τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σας.

#1 Οπαλίτης

Αν διαλέξατε τον οπαλίτη, ζείτε μια πλούσια εσωτερική ζωή και αναζητάτε στιγμές ηρεμίας μακριά από τον θόρυβο και τις δουλειές της καθημερινότητας. Εκτιμάτε πολύ την περισυλλογή και δεν χάνετε ευκαιρία να βρείτε κάποια ήσυχη στιγμή και να κάνετε ενδοσκόπηση.

#2 Μαλαχίτης

Όσοι επέλεξαν τον μαλαχίτη μπορούν να περιμένουν μεγάλες αλλαγές στο μέλλον, συνήθως στην αισθηματική τους ζωή ή την σύνδεση με το εσωτερικό του πνεύμα. Κάθε φορά που συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές είναι μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσουμε τις μέχρι τώρα επιλογές μας.

#3 Πέτρα του ήλιου

Είστε ένας φωτεινός και αισιόδοξος άνθρωπος. Αντιμετωπίζετε την ζωή με έναν θετικό τρόπο και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτή η θετική στάση ζωής σας βοηθάει να επιτύχετε.

#4 Οψιανός

Ο οψιανός συμβολίζει την αλλαγή κάποιων κακών συνηθειών και της βαρετής ρουτίνας. Είναι επίσης μια υπενθύμιση, ότι πρέπει να δείξετε ευγνωμοσύνη σε όσους σας βοήθησαν και να μην ζηλεύετε αυτά που έχουν οι άλλοι.

#5 Χολήτης

Αν έχετε επιλέξει τον χολήτη, τότε ζείτε σε αρμονία με τον κόσμο των πνευμάτων, τόσο από την άποψη της μετά θάνατον ζωής όσο και των ονείρων. Οι πρόγονοί σας μιλάνε μέσα από εσάς και μπορεί καμιά φορά να ακούτε τα μηνύματά τους.

#6 Δαλματίας Ίασπις

Αν επιλέξατε την έκτη πέτρα, τότε είστε ένας χαρούμενος και πρόσχαρος άνθρωπος. Είστε λάτρεις της περιπέτειας και σας αρέσει συνέχεια να διασκεδάζετε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: