Ο Άδωνις «τα κατάφερε» και έκανε νέο ρεκόρ στον Μαραθώνιο

12 Νοεμβρίου, 2017 1:43 ΜΜ
More videos

Mεγάλη συμμετοχή είχε την Κυριακή ο 35ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Μεταξύ στους δρομείς που παραβρέθηκαν από όλον τον κόσμο ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος -όπως δημοσίευσε στο διαδίκτυο- κατάφερε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έτρεξε στη διαδρομή των 10χλμ και όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, με τον τερματισμό του κατάφερε να πετύχει τον αρχικό στόχο του.

«Τα κατάφερααα! Είχα βάλει στόχο ‘να σπάσω’ τα 60’ και έκανα γύρω στα 59’. Ο ακριβής χρόνος σε λίγο αλλά κάτω από 60’. Ελάτε όλοι είναι υγεία». έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελείωσα με την συμμετοχή μου σε Αγώνες για φέτος. Τερμάτισα την διαδρομή των 10 χλμ στον Κλασικό Μαραθώνιο στην Αθήνα. 
Πέρυσι είχα λάβει μέρος για πρώτη φορά και είχα κάνει χρόνο λίγο πάνω από 60’, φέτος στη ίδια διαδρομή είχα βάλει στόχο «να σπάσω» τα 60’. Τα κατάφερα, τερμάτισα κάτω από 60’ ίσως και κάτω από 59’ θα δω τον επίσημο χρόνο σε λίγο αλλά 59’ έλεγε το ρολόι όταν πέρασα τον τερματισμό αλλά ίσως ήμουν λίγο πιο κάτω. 
Σε κάθε περίπτωση εμένα η άσκηση μου άλλαξε την ζωή, έχασα βάρος, μου έχει φτιάξει η διάθεση και χωρίς καθόλου φάρμακα, όλες μου οι εξετάσεις είναι καταπληκτικές.
Έστω λίγη καθημερινή άσκηση όχι μόνον σώζει ζωές αλλά μας δίνει και ποιότητα ζωής. Μήν αφήνετε τον εαυτό σας αφρόντιστο. Μέσα στις τόσες καθημερινές υποχρεώσεις βάλτε και την άσκηση και θα με θυμηθείτε.

[facebook] [pontiki]