Ο Άδωνις λέει ότι… κάλεσε την αστυνομία για το πάρτι των Πακιστανών στο Σύνταγμα

3 Ιανουαρίου, 2022 12:27 ΜΜ
More videos

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν μέσα σε… μισή ώρα!

Το μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πακιστανικό πάρτι στην πλατεία Συντάγματος έλαβε τρομερής προβολής στο Πακιστάν με αφιερώματα και αναφορές ως κάτι ξεχωριστό. Υπήρχε μάλιστα και ζωντανή ορχήστρα στην Ερμού, αλλά και κέφι μέχρι το Μοναστηράκι. Χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας εννοείται.

Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη βέβαια, παρότι τα πακιστανικά κανάλια είχαν ακόμα και ζωντανές συνδέσεις από το Σύνταγμα και παρότι κυκλοφορήσει εκατοντάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν τις εικόνες ντροπής, το πάρτι διαλύθηκε μέσα… σε μισή ώρα!

nb keimeno adonis pakistanoi

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υποστήριξε ότι αυτός κάλεσε την αστυνομία! Η οποία ήταν άφαντη γιατί έπρεπε να προστατέψει το Λυκαβηττό για να εμφανιστεί 17 λεπτά ο Σάκης Ρουβάς προς ικανοποίηση του Κώστα Μπακογιάννη

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι έγινε ενημέρωση τους ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος», σχολίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης…

Και πρόσθεσε σαν να μη συμβαίνει τίποτα: «Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου».