Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διάφοραΟ 8χρονος με εγκεφαλική παράλυση που μας χάρισε τον πιο θεαματικό τερματισμό!

Ο 8χρονος με εγκεφαλική παράλυση που μας χάρισε τον πιο θεαματικό τερματισμό!

Με δύναμη ψυχής ο Μπέϊλι, 8 χρονών, έδειξε σε πολλούς το νόημα της ζωής αφού κατάφερε να ολοκληρώσει το Τρίαθλο σε αγώνες του βορειο-ανατολικού York της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο Μπέϊλι κατάγεται από το Ντονκάστερ της Αγγλίας και μετά από δική του θέληση, έλαβε συμμετοχή στους αγώνες Castle Howard Triathlon στο York.

Τόσο η συμμετοχή του όσο και η επίδοσή του συγκίνησε πολλούς ανά το παγκόσμιο αφού με επιτυχία συμπλήρωσε τα τρία αθλήματα του Τριάθλου. Κατάφερε και κολύμπησε 100 μέτρα, έκανε ποδήλατο για 4 χιλιόμετρα και αργότερα έτρεξε 1,3 χιλιόμετρα.

3

Μάλιστα, τον τράβηξαν βίντεο στα τελευταία του 20 μέτρα το οποίο κοινοποιήθηκε από 194.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αυτοί που παρακολούθησαν το βίντεο έστειλαν τις πιο θερμές τους ευχές και συγχαρητήρια για τον μικρό Μπέϊλι.

4

Αξίζει να αναφερθεί πως ένα τέτοιο γεγονός, χαροποίησε πολλούς γονείς των οποίων παιδιά πάσχουν κι αυτά από εγκεφαλική παράλυση. Μερικές από τις ευχές τους είναι οι παρακάτω:

Ο γιος μου έχει εγκεφαλική παράλυση και είναι δύο χρονών, όμως παρακολουθώντας το βίντεο αυτού του παλικαριού πραγματικά μου έδωσε ελπίδες.

Μπέϊλι, ομορφιά μου, η κόρη μου που είναι δυο χρονών έχει κι αυτή εγκεφαλική παράλυση. Δεν έχεις ιδέα πόσο γέμισες την καρδιά μου με αγάπη και ελπίδα.

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

via

Τα πιο σημαντικά