Ο 19χρονος Χάρης Σεφερλής, έκοψε το μαλλί τα άλλαξε όλα και δείχνει πως πήρε τη γοητεία & την ομορφιά της μητέρας του

2 Μαΐου, 20237:46 ΜΜ

Ο Χάρης Σεφερλής, γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος του τρέχοντος μηνός θα κλείσει τα 19 του χρόνια και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο νεαρός έχει ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του και μάλιστα δίνει συχνά το παρών σε παραστάσεις τους, όπου κάθεται στην πρώτη σειρά και παρακολουθεί, ενώ παράλληλα τους εμψυχώνει.

Ο 19χρονος ακολουθεί διαφορετική πορεία από τους ηθοποιούς γονείς του, καθώς σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, επιλέγοντας συνειδητά να απέχει από τον χώρο του θεάματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrysef

Όπως έχει υπογραμμίσει ο Μάρκος Σεφερλής για το γεγονός ότι ο Χάρης Σεφερλής δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική «δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο. Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε όχι, μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Ο Χάρης Σεφερλής με νέα εμφάνιση

Στο μεταξύ, ο 19χρονος δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα, αφού έχει κουρέψει τα μακριά μαλλιά του και έχει αποκτήσει ένα νέο, κοντό μαλλί που τον κολακεύει ιδιαίτερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

Οι βόλτες του Χάρη Σεφερλή με το αυτοκίνητο

Πριν από μερικές ώρες, η Έλενα Τσαβαλιά κάθισε στη θέση του συνοδηγού και απόλαυσε τη βόλτα με οδηγό τον γιο της, ο οποίος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και από τότε κάνει βόλτες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

H ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Και φτάνει η στιγμή που σε πηγαίνει ο γιος σου βόλτα!!!!! Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News