Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΝυφούλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό - O...

Νυφούλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό – O τυχερός που θα την πάρει

Πριν από λίγους μήνες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκαλύψει πως έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου του συντρόφου της και τους άφηνε όλους με ανοιχτό το στόμα, γιατί κανείς δε γνώριζε πως βρίσκεται σε τόσο σοβαρή σχέση.

Η ίδια είχε φροντίσει αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη σχέση της, να μην αφήσει πολλά να διαρρεύσουν και δεν ήταν παρά όταν ήταν πια σίγουρη, που μίλησε ανοιχτά.

Ο καιρός πέρασε γρήγορα και σε μερικές εβδομάδες η Δήμητρα Αλεξανδράκη δε θα βρίσκεται πια στο κλαμπ των ελεύθερων, αλλά θα είναι παντρεμένη.

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα ανάρτησε και φωτογραφίες με βίντεο από την πρώτη πρόβα νυφικού που έκανε και ενημέρωσε τους ακόλουθους της πως θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές.

«Πρώτη πρόβα νυφικού σήμερα , τελικά θα κάνουμε περισσότερες αλλαγές στο νυφικό για να έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που έχω ονειρευτεί… ✨ Πόσα μέτρα ουρά λέτε να έχει??», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε τις φωτογραφιές:

Αυτός είναι ο τυχερός που παντρεύεται τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία κρατά το χέρι του συντρόφου της φορώντας το μονόπετρο που της χάρισε, ενώ εκείνος είχε γράψει πάνω στην παλάμη του «She said YES!» (Είπε το ΝΑΙ!).

«Ο άνδρας των ονείρων μου… ο καλύτερος φίλος μου… την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο, γνήσιο αρσενικό! #ddk », έγραφε κάτω από την φωτογραφία.

Τα πιο σημαντικά