Νύχια με σχέδια αιδοίων είναι η νέα ακατάλληλη μόδα στο μανικιούρ

18 Αυγούστου, 20175:50 ΠΜ
More videos

To νέο τρεντ στο μανικιούρ είναι άκρως ακατάλληλο για ανήλικους. Μια νέα τάση στο μανικιούρ έχει κάνει την εμφάνισή της στα κοινωνικά δίκτυα, με δεκάδες γυναίκες να ποστάρουν φωτογραφίες με τα περιποιημένα νύχια τους, πάνω στα οποία είναι ζωγραφισμένα μικροσκοπικά… αιδοία.

Το νέοτρεντ, που χαρακτηρίζεται από κάποιους χρήστες «πρωτοποριακό» και από άλλους «κιτς» και «χυδαίο» κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, από την πιο υπαινικτική και διακριτική (όπου τα αιδοία εμφανίζονται απλώς ως περιγράμματα) μέχρι τις λεπτομερείς απεικονίσεις των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Κάποιες πρωτοπόροι της τέχνης του μανικιούρ δεν διστάζουν να επεκτείνουν την νέα μόδα για να συμπεριλάβουν στήθη ή και ανδρικά πέη, αφου η genitalia nail art (όπως αποκαλείται το νέο trend) δεν γνωρίζει όρια.

Όσο για τη φιλοσοφία πίσω από τη νέα τάση, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς είχε στο μυαλό της η πρώτη μανικιουρίστα που αποφάσισε να συνδυάσει αυτά τα δύο μέρη του γυναικείου σώματος, αλλά η ιδέα της σίγουρα κερδίζει πόντους για την πρωτοτυπία της.

[mashable]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News