Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Ντύθηκε» πρωθυπουργός ο Γεραπετρίτης. Δεν έχω υποχρέωση να σε ακούω, του είπε...

«Ντύθηκε» πρωθυπουργός ο Γεραπετρίτης. Δεν έχω υποχρέωση να σε ακούω, του είπε ο Τσίπρας

Στη θέση του έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας το ειρωνικό σχόλιο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στη Βουλή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε και αρνήθηκε να ακούσει τον υπουργό! Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την ομιλία του, πήγε να αποχωρήσει από την αίθουσα. Τότε ο Γ. Γεραπετρίτης που είχε ανέβει στο βήμα (και ενοχλείτε επειδή ουδέποτε ο Αλ. Τσίπρας κάθεται να τον ακούσει στη Βουλή) είπε: «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε».

Αμέσως ξέσπασε θόρυβος με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται για πολλή ώρα όρθιοι να διαμαρτύρονται. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχετε αναλάβει να είστε αντ’ αυτού του Κ. Μητσοτάκη και κάθε φορά έρχεστε να απαντήσετε σε εμένα. Δεν είσαστε όμως αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να κάθομαι να σας ακούω και να σας απαντώ», σχολίασε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «και δεν είστε καν εκλεγμένος. Όταν εκλεγείτε να έχετε το θράσος να το ζητάτε».

«Εσείς που δηλώσατε και 5.000 ΜΕΘ να είχαμε το ίδιο θα ήταν, είστε υποχρεωμένος να απολογηθείτε», κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.

Τα πιο σημαντικά