Ντυμένη νύφη στο φέρετρο: Ο Βόλος αποχαιρέτησε την 20χρονη Μαρία που έφυγε μέσα σε 45 μέρες από καρκίνο

13 Φεβρουαρίου, 202310:11 ΜΜ

Ο Βόλος αποχαιρέτησε την 20χρονη Μαρία που έφυγε από τη ζωή πρόωρα μετά από μία σύντομη άνιση μάχη με έναν επιθετικό καρκίνο.

Ντυμένη νύφη στην κηδεία της

Μια λάθος διάγνωση εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν και η 20χονη Μαρία από τον Βόλο, πέθανε μέσα σε λίγες μέρες. Ο καρκίνος ήταν επιθετικός και έκανε γρήγορα μετάσταση. Η αδικοχαμένη φοιτήτρια πάλεψε στα χέρια των γιατρών νοσοκομείου της Αθήνας και έδωσε μια μάχη άνιση. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές, την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Λόγια παρηγοριάς ήταν αδύνατον να βρεθούν και να ειπωθούν στους γονείς της.

«Λύγισαν» και οι πιο ψύχραιμοι, στο χθεσινό τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Μαρία, που άφησε την τελευταία της πνοή, στην ηλικία μόλις των 20 ετών, μετά από σύντομη μάχη με επιθετικό καρκίνο που της στέρησε τη ζωή, μέσα σε λίγους μήνες.

Ντυμένη νύφη, την αποχαιρέτησαν οι γονείς και τα αδέρφια της, που μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους, συμφοιτητές της άτυχης 20χρονης, μέσα σε κλίμα οδύνης, είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία παρουσία πλήθος κόσμου.

 

Η άτυχη Μαρία έχασε τη ζωή της, μέσα σε 45 μέρες. Η κοπέλα παραπονέθηκε στους γονείς της για πόνο στο στομάχι. Πήγε στο γιατρό ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, για πολλές ημέρες αργότερα, ο πόνος επέμενε και το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

 

Δυστυχώς, η 20χρονη έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ώρες, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Βόλου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στους γονείς της και στα αδέρφια της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News