Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΝτροπή! Υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού σε Ξάνθη και Πάτρα

Ντροπή! Υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού σε Ξάνθη και Πάτρα

Για άλλη μια φορά ακουγονται χυδαία συνθήματα κατα του Κυριακου Μητσοτακη σε δημόσια εκδήλωση. Συνθήματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με τις παρεμβάσεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανια.

Τελικα σε αυτή την χώρα δεν ξέρουμε να εκτιμάμε τον κόπο όσων εργάζονται για το δημόσιο συμφέρον, ακόμη και ανημερα των γενεθλίων τους, οπως ο κύριος Μητσοτακης που θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι τριήμερο σε κάποιο εξωτικό νησι για την Καθαρη Δευτέρα όμως προτίμησε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης, στη Σύρο, το νησι που είχε αγαπήσει απο έφηβος οταν έβλεπε την Ρούλα Κορομηλά να κανει εκπομπές απο το νησι με τον Βαγγέλη Περρη στο πλευρό της.

Αντί να παίρνει ο κόσμος παράδειγμα απο την κυρία Μονογυιου που κανει υποκλίσεις στον πρωθυπουργό, κάθονται και τον βρίζουν. Οπως φαινεται η κίνηση της Κατερίνας Μονογυιου να υποκλιθεί στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτακη δεν εντυπωσίασε τους πάντες οπως θα έπρεπε. Το βίντεο το δημοσίευσε η κ. Μονογυιού στον λογαριασμό της στο instagram με τη μορφή “story”, με το σχόλιο «στη Σύρο υποδεχτήκαμε τον Πρωθυπουργό μας».

Το έχουν πιστέψει και οι δικοί του ότι είναι αυτοκράτορας, βασιλιάς Ηλιος και τα ρέστα…

Υποκλισάρα στον Πρωθυπουργό μας από τη βουλευτρια Κ. Μονογυιού

Την ευχή του να χουμε…

Η εικόνα μιας βουλευτή να υποκλίνεται στον πρωθυπουργό, έστω και από κεκτημένη ταχύτητα λόγω του ότι δίπλα της στέκονταν δύο ιερείς, προκαλεί πάντως αίσθηση και δίνει την εντύπωση ότι οι ειρωνίες που ακούγονται κατά καιρούς για τον πρωθυπουργό ως «πορφυρογέννητο», «Μωϋσή» κλπ., τελικά αρχίζουν να τις ενστερνίζονται ως πραγματικότητες και τα ίδια τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης.

Πηγή: olympia.gr

Τα πιο σημαντικά