Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου» Άγριο ξέσπασμα της...

«Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου» Άγριο ξέσπασμα της Παναγιώταρου για την προσωπική ζωή της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν ανακάλυψε και διάβασε κάποια αισχρά δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική ζωή της.

Η γνωστή Influencer και μοντέλο βλέπει το όνομά της σε δεκάδες άρθρα και δημοσιεύματα που γράφουν για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα και μέσα από τα social media δεν συγκράτησε τον θυμό και την οργή της.

«Ντροπή! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου από κάποιος συγκεκριμένα που είναι ξεδιάντροπη πάνω από όλα αλλά και άδικη. Πριν από λίγο καιρό ανέβηκε ένα βίντεο μου από τον Παρνασσό όπου μιλούσα με έναν φίλο μου και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ.

Όμως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ξεπερνάτε. Δεν θα ανεχτώ άλλες συκοφαντίες προκειμένου κάποιοι να ανεβάσετε τα “κλικ” σας στα διάφορα blogs. Είστε απαράδεκτοι! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε! Το γεγονός ότι δεν διαψεύδω την κάθε ψευδή είδηση που γράφετε για εμένα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντιπαράθεση. Με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

capture

Τα πιο σημαντικά