Ντροπή σου ψεύτη – Σφοδρή επίθεση στον Χαρδαλιά από πρώην στέλεχος κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας

20 Αυγούστου, 2020 3:51 ΜΜ
More videos

Επίθεση στον Χαρδαλιά: Ο Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Χαρδαλιά εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο κος Αντώναρος δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά την ατάκα του κου Χαρδαλιά ότι η Ελλάδα είναι η «χώρα της φήμης και των fake news». Αυτή η φράση λοιπόν, τον ώθησε στο να ξεσπάσει. «Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός να αποκαλεί την Ελλάδα, χώρα της φήμης και των fake news, και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες. Ούτε τα μέσα ενημέρωσης κι οι δημοσιογράφοι που τον άκουγαν σιωπηροί, ούτε το πολιτικό σύστημα, ούτε ο σημερινός Πρωθυπουργός, που τον ανέσυρε από την αφάνεια για να τον κάνει, στην κυριολεξία, παρατρεχάμενό του». svg%3E

«Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη. Λοιπόν: Παραπληροφόρηση και fake news είναι να παραδέχεσαι σήμερα, μετά από πρεσάρισμα πολλών ημερών, ότι απέκρυψες συστηματικά και με πρόθεση σε ποια νησιά σημειώθηκαν κρούσματα δήθεν για να μη δημιουργήσεις δεν ξέρω τι (σε κάρφωσε προ ημερών ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου). Παραπληροφόρηση και fake news είναι να λες ότι είμαστε διεθνώς σε καλή θέση αποκρύπτοντας με πρόθεση ότι είμαστε από τις χώρες, αν όχι η χώρα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο που κάνουμε τα λιγότερα τεστ καθημερινά. Μήπως θες να αναφέρεις και τους λόγους;», αναρωτιέται στην ανάρτησή του ο κος Αντώναρος.

«Παραπληροφόρηση και fake news είναι να λες ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ σε 50.000 Έλληνες που επιστρέφουν καθημερινά από τις διακοπές τους. Στη Γερμανία κάνουν σε όλους που επιστρέφουν από τις λεγόμενες περιοχές υψηλού κινδύνου. Για πες μας πόσα τεστ έκανες σε όσους φύγανε τροχάδην από τον Πόρο, σε όσους προσπαθούν να φύγουν από την Αντίπαρο και την Πάρο; Παραπληροφόρηση και fake news είναι όταν ισχυρίζεσαι ότι το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια. Πού το ξέρεις; Αφού οι στατιστικές σου είναι ανεπαρκείς, τα δείγματά σου αναξιόπιστα». svg%3E

«Μόλις ένας στους 8 εισερχόμενους τουρίστες υποβλήθηκαν σε τεστ. Τα αποτελέσματα δε χιλιάδων τεστ δεν έγιναν ποτέ γνωστά στους ενδιαφερομένους. Κι άλλα πολλά. Αφού σε κρατάει με τα νυχιά και τα δόντια αυτός που σε έβαλε στη θέση που έχεις (γιατί άραγε;) καλά να πάθουμε ως χώρα. Δυστυχώς με αυτή την κυβέρνηση του συστηματικού ψεύδους, της παραπληροφόρησης και ημιπληροφόρησης, των στοχευμένων fake news και της καλοπληρωμένης, αλλά όλο και συχνότερα αναποτελεσματικής, επικοινωνιακής διαχείρισης όλων των θεμάτων μπορεί να μας συμβούν πολύ χειρότερα», κατέληξε στη δημοσίευσή του.