Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ντροπή, μικροψυχία, γελοιοποίηση»: Όλοι κράζουν άγρια την Αθηναΐς Νέγκα για’αυτό που έκανε...

«Ντροπή, μικροψυχία, γελοιοποίηση»: Όλοι κράζουν άγρια την Αθηναΐς Νέγκα για’αυτό που έκανε στη Μαρίνα Σάττι

Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων μετά από την έκφραση της άποψής της για τη Μαρίνα Σάττι, κατά την απονομή ενός βραβείου στα MAD VMA τη βραδιά της Τετάρτης 19 Ιουνίου.

Πολλοί παρατήρησαν και σχολίασαν τη στάση της, καθώς η κριτική της για τη Μαρίνα Σάττι προηγήθηκε της απονομής του βραβείου.

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η δημοσιογράφος σε μια μπηχτή για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη Eurovision, που συζητήθηκαν αρνητικά, το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο:Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή της η κίνηση, έκανε ένα tweet, στο οποίο διευκρίνισε: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου” υπάρχει κ η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

Πολλοί από τους ακόλουθους της Αθηναΐδας Νέγκα σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος της στην εκδήλωση ήταν να απονείμει το βραβείο και όχι να εκφράσει την προσωπική της άποψη για τη Μαρίνα Σάττι. Οι παρατηρήσεις τους τόνιζαν ότι η κριτική της ήταν εκτός του προβλεπόμενου πλαισίου της τελετής βράβευσης.

twitter

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Βραβεύεις κάποιον για τη δουλειά του. Σε αυτό το σημείο, δεν επικοινωνείς τις απόψεις του, δεν κάνεις συνέντευξη, και δε σου ζήτησε κάνεις τη γνώμη σου, ούτε σου ζήτησε να κανείς να κάνεις χαρούλες. Τη δουλειά σου, σου ζήτησαν να κάνεις. Και αυτό το σχόλιο θα ήταν αιτία απόλυσης».

Με χιουμοριστική διάθεση, η δημοσιογράφος απάντησε: «Πάρτε τηλέφωνο γραφείο προσωπικού να εισηγηθείτε!».

twitter 1

Η Αθηναΐς Νέγκα συνέχισε να απαντά σε σχόλια στο ίδιο ύφος, παρά το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά ήταν επιθετικά απέναντί της. Αντιμετώπισε τις κριτικές με συνέπεια και αποφασιστικότητα, διατηρώντας την άποψή της για το ζήτημα και υπερασπιζόμενη τη στάση της, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή της σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι.

Δείτε κάποια από τα σχόλια που της έγιναν:

twitter 4

twitter 3

twitter 2

Μετά από τα σχόλια που δέχθηκε, η Αθηναΐς Νέγκα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για να εξηγήσει την πλευρά της. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν αισθάνθηκε πως έκλεψε τη χαρά της Μαρίνας Σάττι κατά την ημέρα της βράβευσής της, παρά τις πολυάριθμες επισημάνσεις στα social media.

Αντίθετα, η Νέγκα υπερασπίστηκε τη στάση της, εξηγώντας πως οι προθέσεις της δεν ήταν να μειώσει τη στιγμή της τραγουδίστριας, αλλά να εκφράσει μια ειλικρινή άποψη. Με αυτή την τοποθέτηση, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και να απαντήσει στις επικρίσεις που προέκυψαν από την αρχική της δήλωση στη σκηνή των MAD VMA.
Πως αντέδρασε η γνωστή καλλιτέχνιδα;

Όταν η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» κάποιος από το κοινό, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του την αντίδραση της τραγουδίστριας.

Όταν η Μαρίνα Σάττι άκουσε τη σπόντα για τα χασμουρητά, διέκοψε τη συζήτηση που είχε εκείνη τη στιγμή και παρέμεινε ανέκφραστη. Η αντίδρασή της έγινε ακόμη πιο έντονη όταν η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε ότι διαφωνεί μαζί της, κάτι που φάνηκε να την ξαφνιάζει και να την κάνει να πάρει μια έκφραση απορίας. Σε αντίθεση με την ίδια, άλλοι καλλιτέχνες που βρισκόντουσαν κοντά της, όπως η Έλενα Παπαρίζου, αντέδρασαν με γέλια, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στη δημοσιογράφο. «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε.

Τα πιο σημαντικά