Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝτροπή και αηδία για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει εναντίον της Σίσσυς...

Ντροπή και αηδία για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Λύτρα: «29 κατασκευαστές πλυντηρίων…»

Tο αδιανόητο βίντεο προπαγάνδας και δολοφονίας χαρακτήρα της παρουσιάστριας που υπάρχει στο διαδίκτυο

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν σαφής. Η θέση της υπήρξε κρυστάλλινη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, όπου είπε κάτι απόλυτα λογικό. Το γεγονός, δηλαδή, ότι τελικά όσο κι αν έχεις συναναστραφεί έναν άνθρωπο, ίσως δε γνωρίζεις τίποτα για τη ζωή του, την καθημερινότητά του, τον χαρακτήρα του. Ίσως και να μη μάθεις ποτέ, αν δε θέλει και ο ίδιος.

Μερικοί, όμως, γνωρίζοντας πως υπάρχει μια μερίδα κόσμου που… διψά για αίμα, αναζητώντας την παραμικρή αφορμή, εκμεταλλεύονται και την ελάχιστη κουβέντα, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί. Και, για κάποιον άγνωστο λόγο, η αρχική τοποθέτηση της παρουσιάστριας προκάλεσε τη δημιουργίας ενός βίντεο γεμάτου «λάσπη» από ένα δημοφιλή λογαριασμό στο YouTube.

Πολλοί λένε για τις πρακτικές, που ακολουθούν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Προκειμένου να τους πλήξουν, όμως, φαίνεται πως ακολουθούν ακόμη χειρότερες και γίνονται τα χείριστα παραδείγματα, όσων υποτίθεται πως καταγγέλλουν.

Το βίντεο της ντροπής και της «λάσπης» εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε ξεκάθαρα την «παγωμάρα», που ένιωσαν άπαντες στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και, στα επόμενα ρεπορτάζ, ζητούσε μετ’ επιτάσεως την παραμονή του στην φυλακή. Για το συγκεκριμένο λογαριασμό, όμως, αυτή η τοποθέτησή της φάνηκε ως «πλυντήριο», δημιουργώντας ένα βίντεο εκτός τόπου και χρόνου, επικίνδυνο για τη δημιουργία οποιασδήποτε, αρνητικής κυρίως, εντύπωσης μέσω της… κοπτοραπτικής.

Στην Ελλάδα, άλλωστε, οι λέξεις έχουν χάσει δυστυχώς τα νοήματά τους εδώ και πολύ καιρό. Όποιος θέλει, επομένως, μπορεί να προσπαθήσει να πλήξει ένα δημόσιο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας ακόμη και κουβέντες που δεν επιδέχονται παρεξηγήσεων. Απλά επειδή το «δικαστήριο», που εκείνος καταγγέλλει πως κάνουν, υποτίθεται, τέτοιου είδους εκπομπές, νιώθει πως είναι σε θέση να το κάνει από τη δική του πλευρά.

Μακάρι μια μέρα τα δημόσια πρόσωπα να αποφασίσουν να καταφύγουν στον εισαγγελέα για τέτοιες διαστρεβλωτικές και προσβλητικές αναφορές εναντίον τους. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον…

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο που κυκλοφορεί:

Τα πιο σημαντικά