Ντρεπόταν για τις ραγάδες που προκάλεσε η εγκυμοσύνη. Μέχρι που ανακάλυψε αυτό.

18 Ιουνίου, 2015 7:39 ΜΜ
More videos

Η λύση που σκέφτηκε η μητέρα για να κρύψει τα σημάδια της γέννας

Όπως και πολλές άλλες γυναίκες που γέννησαν,το σώμα της Altricia Cook άλλαξε μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού της. Κατά συνέπεια, και τα ρούχα που αγόραζε δεν ήταν πια  τα ίδια. Ειδικά όταν πρόκειται για  μαγιό.

Με την βοήθεια ενός ράπτη, η Altricia σχεδίασε το δικό της μαγιό για να κρύψει τα σημάδια της γέννας, το 2013, αλλά σύντομα η σειρά μαγιό Allusions by A. Lekay δημιουργήθηκε και καρποφόρησε.

Οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν καλά με το σώμα τους όποιο και να είναι αυτό, αλλά είναι σημαντικό να διατηρούν και την αυτοπεποίθησή τους. Σε αυτό στοχεύει και η σειρά της Cook.

Οι γυναίκες στην Florida τώρα έχουν στην διάθεσή τους ολόκληρη σειρά μαγιό με ψηλή μέση  που βοηθούν τις γυναίκες να κρύβουν τις ατέλειες για τις οποίες οι ίδιες αισθάνονται άσχημα. Αυτά τα μαγιό είναι επίσης κατάλληλα για γυναίκες που έχουν σημάδια από εγχείρηση ή απλά θέλουν να κρύψουν την κοιλιά τους.

Η σειρά που περιγράφεται σαν ‘πολυτελής σειρά που δίνει την δυνατότητα στην γυναίκα να ζήσει τη ζωή της έντονα και άφοβα’ έγινε  ακόμη πιο δημοφιλής όταν η rapper Nicki Minaj , φόρεσε ένα τέτοιο μαγιό και πόζαρε για το Cosmopolitan  το 2015.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω!

Screen-Shot-2015-06-16-at-11.01.48-AM

# Η Altricia Cook, είχε την τέλεια λύση για να καλύψει τα σημάδια της εγκυμοσύνης της στην παραλία: την δική της σειρά μαγιό, Allusions by A. Lekay!

Screen-Shot-2015-06-16-at-11.16.11-AM

# ‘ Ήταν απλά μια ιδέα και ένας τρόπος για μένα να σκεπάσω τις ατέλειες στο στομάχι μου, λόγω της γέννας.’ αυτή έγραψε στο Instagram.

Screen-Shot-2015-06-16-at-11.00.19-AM-600x585

# Η σειρά της περιλαμβάνει πολύχρωμα μαγιό με ψηλή μέση, τέλεια για μετά την γέννα ή για να νιώθει κάποια στα καλύτερά της.

Screen-Shot-2015-06-16-at-11.38.26-AM

# Δεν είχε ιδέα πως θα γινόταν διάσημη και ότι η Nicki Minaj θα φορούσε ένα δικό της κομμάτι για το Cosmopolitan!

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Ακολουθήστε μας στο facebook: