«Ντρέπομαι πολύ» – Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα από το LIDL

17 Φεβρουαρίου, 2022 11:12 ΜΜ
More videos

Το πανελλήνιο συγκίνησε η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας που αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί αξίας 40 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ Lidl Ελλάς στο Ίλιον γιατί πεινούσε και όχι γιατί ήθελε να ληστέψει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο DEBATER για αυτή την περιπέτεια που είχε και η οποία έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα social media, με τον κόσμο να στηρίζει την συγκεκριμένη γυναίκα.

“Είναι μια άτυχη στιγμή για εμένα, ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα”, λέει η ηλικιωμένη γυναίκα στο DEBATER.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στο DEBATER το μόνο που την απασχολεί είναι να μην το μάθει η οικογένειά της γιατί ντρέπεται. “Δεν θέλω η οικογένεια μου να νιώσει ντροπή για αυτό… Είχα ανάγκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως έχει χρέη και στερείται είδη πρώτης ανάγκης και συνέχισε: “Πήρα λίγο κρέας… Είχα σκοπό να τα επιστρέψω τα χρήματα μόλις έβρισκα ευκαιρία…”.

Η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας είχε αίσιο τέλος μετά και την παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης και προσωπικά του Άδωνι Γεωργιάδη αφού δεν θα κινηθεί καμία νομική διαδικασία εις βάρος της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της Lidl Ελλάς η οποία ξεκαθάρισε πως ο υπεύθυνος του καταστήματος προέβη σε όλες τις διαδικασίες όπως όφειλε, αλλά η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την ηλικιωμένη γυναίκα και δεν θα κινηθεί καμία νομική διαδικασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ