Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα εγγόνια μου ήρθαν στα Χανιά για να με βοηθήσουν να ψηφίσω – Λένε ότι δεν ξέρω»

24 Ιουνίου, 20234:45 ΜΜ

Με τη “βοήθεια” και τη στήριξη των εγγονιών της θα ψηφίσει αύριο στα Χανιά, η υποψήφια βουλευτής στον νομό με τη ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

“Σήμερα κατέβηκαν και τα εγγόνια μου γιατί δεν ξέρω να ψηφίσω, δεν ξέρω αν το ξέρετε, δεν θα βρω το ψηφοδέλτιο… είναι απολύτως σίγουρα, οπότε έρχονται μόνο τα παιδιά, να με βοηθήσουν να ψηφίσω” δήλωσε χαριτολογώντας η πολιτικός κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Zarpa Radio 89,6.

Τα εγγόνια της, δεν σταματούν να την εμψυχώνουν με κάθε ευκαιρία, όπως άλλωστε φαίνεται και σε φωτογραφίες της πολιτικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 25 Ιουνίου.

“Να καλέσω όσους μας ακούνε να πάνε στις κάλπες, να μην θεωρήσουν τίποτα αυτονόητο, η εκλογή δεν είναι κερδισμένη μέχρι την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες” σημείωσε ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις φετινές διακοπές της, είπε πως εκτός από μια εβδομάδα στην Κέρκυρα, οι υπόλοιπες θα είναι στα Χανιά.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη στο Zarpa Radio 89,6:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News