Ντόλι Πάρτον: «Μου λένε ότι δείχνω συνέχεια χαρούμενη, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι από το Μπότοξ»

15 Μαΐου, 20218:27 ΜΜ

Μια θεϊκή ατάκα είπε η Dolly Parton που εμφανίστηκε ψηφιακά στο event «WOW: Whole Health Includes Mental Health» τραγουδώντας την επιτυχία της “Light of a Clear Blue Morning”.

Η 75χρονη μουσικός αστειευόμενη, ανέφερε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο ότι: «συχνά μου λένε ότι δείχνω συνέχεια χαρούμενη, αλλά ειλικρινά είναι το μπότοξ… ε ίσως και όχι όλο, αλλά το περισσότερο από αυτό».

Ακόμα βέβαια μίλησε σοβαρά για την ψυχική υγεία και το στίγμα που την ακολουθεί με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι «όλοι έχουμε περάσει στιγμές άγχους και κατάθλιψης και πιστεύω ότι είναι ο τρόπος που χειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις, αυτός που τελικά μας καθορίζει».

Η διάσημη μουσικός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εμφάνισή της ενώ έχει αστειευτεί για τις πλαστικές επεμβάσεις με την ίδια να λέει πριν κάποια χρόνια σε συνέντευξή της στον Guardian ότι αν κάτι «έχει τσαλακωθεί, είναι κρεμασμένο ή σέρνεται θα το πιέσω, θα το μαζέψω, θα το ρουφήξω».

«Είναι αλήθεια ότι μοιάζω τεχνητή, αλλά πιστεύω ότι είμαι απολύτως αληθινή. Το look μου βασίζεται στην ιδέα που έχει για το glam μια κοπέλα του χωριού. Δεν ήμουν όμορφη εκ του φυσικού οπότε εκμεταλλεύομαι ό, τι έχω» είχε πει ακόμα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News