Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει μια άγνωστη πλευρά του θρύλου Γίγαντα Αντρέ

16 Απριλίου, 2018 10:42 ΜΜ
More videos

Ο σεναριογράφος Τζέισον Χεχίρ, δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του θρυλικού «Αντρέ του Γίγαντα» και αποκαλύπτει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του.

Ο Αντρέ Ρενέ Ρουσιμόφ (1946-1993) γεννήθηκε στη Γαλλία και έγινε γνωστός στον κόσμο ως ο Αντρέ ο Γίγαντας. Ήταν ένας αθλητής της πάλης, ηθοποιός και ανεπίσημα είχε τον τίτλο του μεγαλύτερου πότη της γης. Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι ο Αντρέ έπινε επειδή έπασχε από πόνο, μιας και αρνήθηκε τη θεραπεία από φόβο πως θα άλλαζε το σώμα του, στο οποίο είχε βασίσει όλη την καριέρα του. Κάποτε ζύγιζε 236 κιλά και είχε ύψος 2,26 μέτρα λόγω του ότι έπασχε από μεγαλακρία ή αλλιώς από γιγαντισμό.

Οι παλαιστές Βινς Μακμάν, Χαλκ Χόγκαν και Ρικ Φλερ, οι ηθοποιοί Ρόμπιν Ράιτ και Μπίλυ Κρίσταλ, η οικογένεια και οι φίλοι του Αντρέ, πρόσφεραν μια μοναδική εικόνα για τη ζωή του θρύλου. Μίλησαν για τους προσωπικούς συναισθηματικούς του αγώνες και ανακάλυψαν πολλές διαφορετικές πτυχές του Αντρέ, που ήταν ένας άνδρας ο οποίος δεν μπορούσε να βρει άνεση σε έναν κόσμο που δεν ήταν κατασκευασμένος για αυτόν.

Δείτε παρακάτω μερικές πτυχές από τη ζωή του Αντρέ του Γίγαντα.

Ο Αντρέ ο Γίγαντας (1946-1993) γεννήθηκε στη Γαλλία και ήταν ένας αθλητής της πάλης και ηθοποιός.

Twitter

Ζύγιζε 236 κιλά και είχε ύψος 2,26 μέτρα λόγω του ότι έπασχε από μεγαλακρία ή αλλιώς από γιγαντισμό.

Twitter

Ήταν ο πρώτος διεθνής σούπερ-σταρ της πάλης.

Twitter

Και ως ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του Φέζικ στην ταινία «Τρελές Ιστορίες Έρωτα και Φαντασίας».

Twitter

Ο Αντρέ έδινε τις δικές του μάχες, από το να βιώνει τον πόνο, το να υποφέρει από τη δημόσια γελοιοποίηση ως το να δυσκολεύεται να ταιριάζει στον υπόλοιπο κόσμο.

Twitter

Επιπλέον, αρνούνταν τη θεραπεία ζώντας με τον πόνο, λέγοντας πως δεν ήθελε να αλλάξει το φυσικό του σώμα στο οποίο βάσιζε ολόκληρη την καριέρα του.

Twitter

Στο κανάλι HBO, παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ που αποκάλυπτε πολλά άγνωστα στοιχεία για τον θρύλο της πάλης. Δείτε το τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο:

[Twitter]