Η Ντίσνεϊ δημιουργεί ψυχαγωγικό πάρκο από τον κόσμο της ταινίας Avatar

20 Μαρτίου, 2017 10:35 ΠΜ
More videos

Το ψυχαγωγικό πάρκο «Ο Κόσμος του Ουώλτ Ντίσνεϊ», έχει μετατρέψει την τεχνολογία CGI (Computer-Generated Imagery), σε πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ανοίγει τον «Πλανήτη Πανδώρα», τον μαγικό κόσμο της ταινίας Avatar και σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να το επισκεφτούν.

Αυτή η νεότερη επέκταση στο βασίλειο της Ντίσνεϊ, σκοπεύει να ανοίξει τις πόρτες της στις 27 Μαΐου. Θα διαθέτει βόλτες με βάρκα μέσω ενός βιοφωταυγούς τροπικού δάσους, βόλτες κάτω από τα πλωτά βουνά και πολλές άλλες μυστηριώδεις εμπειρίες. Το ταξίδι μέσα στην Πανδώρα, θα κορυφωθεί με μια συνάντηση με ένα μέλος της φυλής των Να’βι, που στέλνει θετική ενέργεια στο δάσος μέσα από τη μουσική της.

Ο Μπομπ Τσάπεκ, πρόεδρος των Πάρκων και Θέρετρων της Ντίσνεϊ, ισχυρίζεται πως το νέο αξιοθέατο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για το θέρετρο της Φλόριντα. Ο ίδιος δηλώνει: «Από την αρχή, ως τις δύο ιδιαίτερες τοποθεσίες με τα αξιοθέατα, τόσο το ταξίδι στον ποταμό των Να΄βι, όσο και η μετάβαση των Άβαταρ, υπόσχονται να προσφέρουν νέες εμπειρίες με βιωματική μαγεία για τους επισκέπτες μας.»

Οι συνέχειες της ταινίας Avatar, έχουν προγραμματιστεί ως εξής: Το Avatar 2 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018 και το Avatar 3 μέσα στο 2020. Επιπλέον, το Avatar 4 έχει προγραμματιστεί για το 2022 και το Avatar 5 για το 2023.

Το ψυχαγωγικό πάρκο «Ο Κόσμος του Ουώλτ Ντίσνεϊ», έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο σχετικά με το θεματικό πάρκο «Avatar», που σκοπεύει να ανοίξει.

disneyworld.disney.go.com

Προσκαλεί τους επισκέπτες στον μυστηριώδη και αρχέγονο κόσμο του πλανήτη Πανδώρα.

disneyworld.disney.go.com

Το πάρκο θα διαθέτει βιοφωταυγή τροπικά δάση.

disneyworld.disney.go.com

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού των Να΄βι.

disneyworld.disney.go.com

Ενώ θα υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα κοσμικά φυτά.

disneyworld.disney.go.com

Επιπλέον, θα υπάρχουν και τεράστια πλωτά βουνά.

disneyworld.disney.go.com

Δείτε παρακάτω, το πρώτο βίντεο από το νέο θεματικό πάρκο και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε.

[disneyworld.disney.go.com] [cosmopolitan]