Ντενίση υπέρ Κωστόπουλου: «Η κακία στο διαδίκτυο πραγματικά με ξεπερνά!»

12 Ιανουαρίου, 2021 2:24 ΜΜ
More videos

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο επίσημο προφίλ της στο facebook, η Μιμή Ντενίση έδειξε δημόσια τη στήριξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι. (δες εδώ το πρόσφατο ξέσπασμά του)

Η σπουδαία ηθοποιός έκανε λόγο για ανθρώπους που κατακεραύνωσαν τον πρώην εκδότη, ενώ στο παρελθόν παρακαλούσαν για να μπουν στα περιοδικά του.

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Η κακία στο διαδίκτυο πραγματικά με ξεπερνά! Άλλο να κρίνεις, να διαφωνείς, να επικρίνεις και άλλο να βγάζεις κακία και μίσος. Αναφέρομαι σε σχόλια που διάβαζα για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Σχόλια εξευτελιστικά και υβριστικά και όχι μόνον για εκείνον αλλά και για την κοπέλα που είναι μαζί του! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι φυσικό να εκφράζει ο καθένας την άποψή του. Από την άλλη ισχύει το… δρυός πεσούσης. Βλέπω άτομα που ευεργετήθηκαν από αυτόν να το επιτίθενται. Και επειδή ξέρω καλά πόσοι επί χρόνια παρακαλούσαν να μπουν σε μια γωνίτσα στα έντυπά του δεν μπορώ να μην μιλήσω για τότε.

Προσωπικά έκανα δεκάδες εξώφυλλα στα περιοδικά του και κάθε παράστασή μου την στήριζε. Έπαιρνε θέση δημόσια όταν μου έκαναν άδικες επιθέσεις όπως και για πολλούς άλλους. Ξέρω πως πλήρωνε πλουσιοπάροχα τους συνεργάτες του και έβγαλε μια σειρά καλών δημοσιογράφων που σήμερα διαπρέπουν. Η μισή Ελλάδα χρεωκόπησε. Μαζί και ο Πέτρος και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Όποια λάθη έκανε τα ξέρει ο ίδιος. Μην τον βγάλουμε όμως και υπεύθυνο για ό,τι στραβό έχει γίνει στην Ελλάδα. Εγώ θυμάμαι πάντα ό,τι καλό μου έχει κάνει κάποιος και αν χρειαστεί είμαι εκεί να του δώσω χέρι βοηθείας. Το να γρονθοκοπούμε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους εμάς χαρακτηρίζει!»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε μας στο facebook: