Ντέμης Νικολαΐδης: Με μοντέλο του GNTM μετά το διαζύγιο από την Δέσποινα Βανδή;

3 Αυγούστου, 2021 12:46 ΜΜ
More videos

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στην εγχώρια showbiz το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαίδη.

Το ζευγάρι μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης, ενημέρωσε ότι τραβά δρόμους χωριστούς μετά από 18 χρόνια γάμου και 23 στο σύνολο πού ήταν μαζί.

Βανδή και Νικολαΐδης έχουν δύο παιδιά την 17χρονη Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο.

Για την τραγουδίστρια υπάρχουν φήμες ότι έχει ήδη βρει τον νέο έρωτα στη ζωή της καθώς θέλει να κοιτάξει μόνο μπροστά.

Τελευταίο δημοσίευμα την έδειχνε στην παραλία με γοητευτικό μελαχρινό άνδρα, χωρίς όμως να αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι η νέα σχέση της Δέσποινας.

Νέα σχέση με μοντέλο για τον Ντέμη;

Το περιοδικό Ciao με δημοσίευμά του αναφέρει πως και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM. Ένα φλερτ που ακόμη είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Όσοι τον ξέρουν σύμφωνα με το youweekly πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους

Σύμφωνα με  το dowtown.gr, οι πιο στενοί φίλοι της Ελληνίδας star γνώριζαν ότι η Δέσποινα δεν περνούσε την καλύτερή της φάση στην προσωπική της ζωή κι ότι εδώ και πολλά χρόνια οι δυο τους ζούσαν σαν συγκάτοικοι στο σπίτι, περιμένοντας να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. «Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά που ερωτεύτηκες σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν πλέον, έχουν χαθεί. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Συνεχίζεις να ζεις με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν είναι πιο υγιές να χωρίσεις και να ζήσει ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει;» ανέφερε φίλη της Δέσποινας Βανδή.

Επιλογές του Ντέμη Νικολαϊδη σε σημαντικά θέματα, φαίνεται ότι έφεραν την απομάκρυνση ανάμεσα στο ζευγάρι και για καιρό δεν είχαν επικοινωνία, πέρα από όσα χρειάζονταν, όπως επισημαίνεται στο άρθρο. Ο καθένας ακολουθούσε την ζωή του με βασικό πυλώνα πάντα τα παιδιά τους.

Το διαζύγιο τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό ενώ τώρα θεώρησαν ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους. Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα, καταλαβαίνοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα. Ο Ντέμης Νικολαϊδης ψάχνει ήδη σπίτι για να μετακομίσει και να περάσει η οικογένεια σε μία νέα φάση.

Συνεργάτιδά της στα γυρίσματα για το βραδινό σόου Σπίτι με το Mega ανέφερε: «Η Δέσποινα έχει πει τόσα τραγούδια με τα οποία ταυτίζεται η τωρινή της συναισθηματική κατάσταση… Είναι σαν να μιλάνε όλοι οι στίχοι για εκείνη. Σ’ εκείνο το γύρισμα της είπα «σκέψου ότι τα τραγούδια σου αφορούν τις ζωές πολλών ανθρώπων». Κι εκείνη μου απάντησε απογοητευμένη: «στη δική μου ζωή όμως αφορούν όλα».

πηγή: dowtown.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: