Ντέμη Γεωργίου: «Η πρώην σύντροφός μου με σακάτεψε στο ξύλο»

2 Μαρτίου, 20235:12 ΜΜ
More videos

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ντέμη Γεωργίου, εξομολογείται στη «Super Katerina» τη λεκτική και ψυχολογικά βία που δέχτηκε από σύντροφό της.

Η Ντέμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση.

Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει. Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία.

Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν».google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News