Ντέμη Γεωργίου – Η αντίδραση της μητέρας της όταν έμαθε πως έχει σχέση με γυναίκα

3 Νοεμβρίου, 2020 12:02 ΜΜ
More videos

Την Ντέμη Γεωργίου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο MasterChef, συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Η νεαρή σεφ μίλησε για την απόφαση να πάρει μια απόσταση από τη σύντροφο της αλλά και την αντίδραση της μητέρας της όταν ενημερώθηκε πως είναι ομοφυλόφιλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντέμη Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν χωρίζεις έτσι απλά. Απλά εμένα μου δημιουργεί η απόσταση αρνητικά συναισθήματα. Μαζί είμαστε ακόμα».

«Εμένα η ζωή μου είναι εδώ όσο και αν αυτό είναι περίεργο για την Άλκηστη. Οπότε εγώ είμαι εδώ, ζω εδώ, έχω το εστιατόριο, προσπαθώ πολύ για αυτό οπότε δύσκολα μπορώ να τα αφήσω και να φύγω» παραδέχθηκε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef. «Όταν η σύντροφος σου περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, δεν φεύγεις. Αυτό είναι το κομμάτι που ερχόμαστε λίγο σε σύγκρουση. Γκρινιάζω λίγο εγώ, είμαι λίγο drama queen αλλά συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν θα πω ότι είμαστε στα καλύτερα μας, προσπαθούμε πάρα πολύ γιατί η απόσταση δεν είναι εύκολη».

Ήταν ωστόσο σοκαριστικό, σύμφωνα με την ερώτηση της ρεπόρτερ, για τους γονείς της, όταν η Ντέμη τους ενημέρωσε πως βρίσκεται σε σχέση με μια γυναίκα; «Καλέ όχι! Νομίζω ότι η μαμά μου το ήξερε από όταν γεννήθηκε» απάντησε.