Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διεθνήΝταλίκα έσερνε για χιλιόμετρα Porsche Cayenne γεμάτο κοκαϊνη!

Νταλίκα έσερνε για χιλιόμετρα Porsche Cayenne γεμάτο κοκαϊνη!

Ο Ζεν Γιν ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς εμπόρους ναρκωτικών και καταζητούμενος επί χρόνια από τις αστυνομικές αρχές. Ο τρόπος με τον οποίο τελικά τον συνέλαβαν, ξεπέρασε κάθε επίπεδο φαντασίας.

Ο 32χρονος άντρας οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του μάρκας Porsche Cayenne, όταν από την υπερβολική χρήση κοκαϊνης, έπεσε σε κώμα και καρφώθηκε πίσω από μια νταλίκα. Ο οδηγός του μεγάλου φορτηγού δεν το αντιλήφθηκε όμως και συνέχισε την πορεία του.

Έκπληκτοι οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων έβλεπαν ένα τζιπ κολλημένο κάτω από ένα φορτηγό, το οποίο δεν σταματούσε την πορεία του. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου άρχισε να κορνάρει γιατί θεωρούσε όπως δήλωσε ότι ο οδηγός του τζιπ είχε αποκοιμηθεί.

Όταν τελικά ο οδηγός της νταλίκας σταμάτησε παραπλεύρως του δρόμου και είδε το θέαμα, δεν πίστευε στα μάτια του. Όπως τελικά το ίδιο συνέβη και με την αστυνομία, η οποία έφτασε λίγο αργότερα και συνέλαβε τον Ζεν Γιν, βρίσκοντας στο τζιπ του, μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης, τις οποίες όπως αποκαλύφθηκε πήγαινε να πουλήσει.

mirror.co.ukΤα πιο σημαντικά