Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝότης Χριστοδούλου: «Θα προτıμούσα χίλıες φορές να είχα έναν ομοφuλόφιλο πατέρα»

Νότης Χριστοδούλου: «Θα προτıμούσα χίλıες φορές να είχα έναν ομοφuλόφιλο πατέρα»

Πίσω στον χρόνο επέλεξε να γυρίσει ο Νότης Χριστοδούλου, πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί ένα απόσπασμα παλαιότερης τηλεοπτικής του συνέντευξης με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, λίγα 24ωρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο σκηνογράφος και νικητής του πρώτου Fame Story δημοσίευσε μια ιστορία από όσα είχε πει πριν από δύο χρόνια ακριβώς στο The 2night Show όταν και είχε συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

240218193032 screenshot 14

«Τον πατέρα μου τον είδα δυο φορές στη ζωή μου. Τότε μου είπε τις μεγαλύτερες του ανημπόριες. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου».

Επίσης, σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση τον Μάρτιο του 2022, ο Νότης Χριστοδούλου είχε επίσης δηλώσει χαρακτηριστικά πως «αν πάρουμε όλη μου την πορεία, εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης».

«Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου: σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου» είχε εξομολογηθεί ο Νότης Χριστοδούλου στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά