Νοσοκομείο «Γεννηματάς» διαψεύδει Ματίνα Παγώνη: Ούτε ράντζα, ούτε αύξηση εισαγωγών – Η ανακοίνωση

8 Νοεμβρίου, 20215:15 ΜΜ
More videos

Το νοσοκομείο Γεννηματάς  με ανακοίνωση του διαψεύδει τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη σχετικά με τη δύσκολη νύχτα στο νοσοκομείο και τον δανεισμό ράντζων από το Σωτηρία.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Γεννηματάς:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».


Η δήλωση Παγώνη στον ΣΚΑΙ: «Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία». Προέβλεψε μάλιστα ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο γιατί «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News