Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
#blackfridayΝοσοκόμα σκουπίζει τα δάκρυα και τραγουδάει σε ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη

Νοσοκόμα σκουπίζει τα δάκρυα και τραγουδάει σε ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια νοσοκόμα ξεσπάει σε κλάματα, καθώς τραγουδάει στην ασθενή της που πάσχει από καρκίνο.

Η Ολίβια Νιουφέλντερ έκατσε δίπλα στην 63χρονη Μάργκαρετ Σμιθ και της κρατούσε το χέρι, ενώ της τραγουδούσε το “Dancing in the Sky” στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ των ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή, η νοσοκόμα άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπο της ασθενούς της.

Το βίντεο τραβήχτηκε από μια φίλη της κυρία Σμιθ και αργότερα η κόρη της, η Μέγκαν, το δημοσίευσε στο Facebook.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Mέχρι στιγμής το συγκινητικό βίντεο έχει πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 798

“Αυτή η νοσοκόμα καθόταν με την μαμά μου για ώρες, ενώ εκείνη πονούσε και της τραγουδούσε ένα πολύ τρυφερό τραγούδι για να την παρηγορήσει. Δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της από επιλογή της. Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθω για την νοσοκόμα Ολίβια, την οποία η μαμά μου αποκαλεί άγγελο. Η αφοσίωσή της στους ασθενείς της είναι απερίγραπτη”, έγραψε η Μέγκαν Σμιθ στην σελίδα της στο Facebook.

“Ο Θεός να σε έχει καλά Ολίβια”, έγραψε η Μέγκαν Σμιθ.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 239

Η κυρία Σμιθ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιδείνωση της υγείας της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος πριν από ένα χρόνο. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο γηροκομείο Κούκβιλ όπου και πέθανε.

“Υπήρχε μια αίσθηση ηρεμίας, γνωρίζοντας ότι αυτό ήταν το αγαπημένο της τραγούδι και μου είχε πει ότι αυτό το τραγούδι ήθελε να παίζει και στην κηδεία της”, ανέφερε η νοσοκόμα στο δίκτυο News Channel 5.

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 216

“Πρόσφατα έχασα και εγώ την γιαγιά μου και πέρασα μια παρόμοια εμπειρία. Τραγουδούσα και σε εκείνη καθώς πέθαινε”, ανέφερε η νοσοκόμα.

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά