Νοσηλεύεται στην Αθήνα με ισχαιμικό ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

16 Δεκεμβρίου, 20212:56 ΜΜ

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε την Τετάρτη το βράδυ, με ισχαιμικό επεισόδιο από το Πορτοχέλι ο τέως Βασιλιάς.

Iσχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Κατόπιν τούτου, ο ίδιος το απόγευμα της Τετάρτης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα. Κατόπιν οι ιατροί θεώρησαν απαραίτητη τη μεταφορά του στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, με τα πρώτα συμπτώματα του ισχαιμικού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος διαμένει στο Πόρτο Χέλι, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του. Αργά το βράδυ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ξεκίνησε η μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.
svg%3E

Είχε περάσει και στο παρελθόν εγκεφαλικό ο Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχει υποστεί και κατά το παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία. Πριν λίγο καιρό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε δώσει το παρόν στο γάμο του μικρότερου γιου του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ. Ενας γάμος που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών με παράλληλη τριήμερη γιορτή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Ο τέως Βασιλιάς, το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News