Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαNomads: Το twitter υποκλίθηκε στο σκοπό του Γιώργου Μαυρίδη

Nomads: Το twitter υποκλίθηκε στο σκοπό του Γιώργου Μαυρίδη

Ήξερε από την αρχή πως θα τον κατηγορήσουν για «κωλοτούμπα»  και όμως ο Γιώργος Μαυρίδης φάνηκε να πιστεύει πως τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο σταρ του Nomads, μπορεί να πήρε την τρίτη θέση στον τελικό, να άκουσε τα εξ αμάξης για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης – ενώ λίγους μήνες νωρίτερα κατακεραύνωνε αυτά τα παιχνίδια- και να έμεινε δυνατός ως το τέλος για να στηρίξει το σκοπό του.

Όπως αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε στο παιχνίδι έχοντας ιερό σκοπό!  Όπως εξομολογήθηκε, για να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ότι άλλο θέλετε εκτός από ριάλιτι επιβίωσης.

Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλλακτικός, να το συζητήσουμε… Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και όπως καταλαβαίνεις , το twitter υποκλίθηκε στον Γιώργο Μαυρίδη μετά την αποκάλυψή του…

 

[tlife]Τα πιο σημαντικά