Τα νύχια «τιρμπουσόν» είναι η καινούργια μόδα που έχει ξετρελάνει το Instagram

19 Μαρτίου, 20186:10 ΜΜ
More videos

Τα νύχια τιρμπουσόν είναι η καινούργια μόδα στα νύχια που έχει κατακλύσει το Instagram και τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλές μανικιουρίστ δείχνουν τις δυνατότητές τους δημιουργώντας αυτά τα περίτεχνα σχέδια.

Το σχέδιο αποτελείται από την τοποθέτηση ενός μικρού σπιράλ στην κορυφή του νυχιού. Επίσης, περιλαμβάνει την εφαρμογή ακρυλικού και φυσικά μεγάλη επιδεξιότητα και υπομονή.

Αν και ως σχέδιο φαίνεται αρκετά άβολο και μη πρακτικό, πολλές γυναίκες έχουν υιοθετήσει ήδη αυτή την τάση στα νύχια τους, προσθέτοντας γκλίτερ και χρυσόσκονη για να τα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Δείτε το βίντεο

Ένας τρόπος για να επιτευχθεί το σχέδιο τιρμπουσόν είναι η τοποθέτηση ενός καλαμακιού στην κορυφή του νυχιού.

Πριν από αυτό, η τεχνίτρια έχει βάλει ακρυλικό στα νύχια για να τους δώσει μήκος και τα έχει λιμάρει για να τα κάνει λίγο πιο μυτερά.

Πολλές γυναίκες έχουν δοκιμάσει αυτή την τάση, αλλά οι περισσότερες ανέφεραν ότι τελικά δεν είναι του γούστου τους.

Πολλοί από αυτούς που είδαν το σχέδιο αναρωτήθηκαν πως μπορούν οι γυναίκες να κάνουν βασικά πράγματα, όπως το να γράψουν στο πληκτρολόγιο.

Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν κολλήσει κανένα νύχι στα μαλλιά.

Ένα βίντεο στο Ιnstagram έχει πάνω από 93.000 προβολές και εξηγεί την όλη διαδικασία. Πολλοί χαρακτήρισαν το σχέδιο “τέλειο” και “χαριτωμένο.”

Πολλές εκπαιδευόμενες στο μανικιούρ έχουν ανεβάσει βίντεο προσπαθώντας να πετύχουν και να τελειοποιήσουν αυτό το σχέδιο.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι μπορεί να γίνει τόσο δημοφιλές και να το βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News