«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ζω ακόμη»: Η Σάνεν Ντόχερτι γιορτάζει τα γενέθλιά της & συνεχίζει να πολεμά τον καρκίνο

15 Απριλίου, 20232:09 ΠΜ

Η Σάνεν Ντόχερτι, η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός που απέκτησε τεράστια φήμη κατά τη δεκαετία του 1990 για τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές «Beverly Hills», «90210» και «Charmed», γιόρτασε χθες τα 52α γενέθλιά της.

Γνωστή για την ερμηνεία της ως Μπρέντα Γουόλς και Πρου Χάλιγουελ, η καριέρα της Ντόχερτι δεν ήταν μόνο γεμάτη λάμψη και φήμη, αλλά και με καταστροφικούς αγώνες για την υγεία της.

Η Ντόχερτι πάλεψε δύο φορές με τον καρκίνο του μαστού και αποκάλυψε τις φυσικές επιπτώσεις που είχε στην καριέρα της. Η καριέρα της απογειώθηκε κατά τη δεκαετία του ’90, ενώ γνώρισε επιτυχία και στις εκτός οθόνης δραστηριότητές της, καθώς εμφανίστηκε δύο φορές στο Playboy. Ανοίχτηκε για τη μάχη της με τον καρκίνο στην εκπομπή «The Dr Oz» και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία το 2015.

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε και για το τίμημα που είχε το πρόβλημα υγείας της στην καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Παρά τη σωματική και συναισθηματική επιβάρυνση, η αντοχή της Ντόχερτι έλαμψε. Συνέχισε να εργάζεται, εμφανιζόμενη σε ταινίες όπως οι «Dying to Belong», «Fortress» και «Hot Seat». Ωστόσο, το 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει και είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου.

Η Ντόχερτι συνέχισε να είναι δραστήρια και να υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο. Σε ένα εικονικό πάνελ για την ταινία «List of a Lifetime» του 2021, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που είναι «ζωντανή» και την επιθυμία της να ενημερώσει τους ανθρώπους για τον καρκίνο.

Το ταξίδι της Σάνεν Ντόχερτι ήταν μια πραγματική απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητάς της. Καθώς η Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχει παραμείνει θετική και συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους με το θάρρος και την αποφασιστικότητά της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News