Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Βέρτης: Το παρασκńνıο της γνωρıμίας του τραγουδıστή με την κοúκλα σúντροφό...

Νίκος Βέρτης: Το παρασκńνıο της γνωρıμίας του τραγουδıστή με την κοúκλα σúντροφό του

Πληροφορίες αναφορικά με τη γνωριμία του Νίκου Βέρτη με την επί επτά χρόνια σύντροφό του έφερε στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, 04/01, αποκαλύφθηκε μέσω της ίδιας εκπομπής ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρίσκεται εδώ και 7 χρόνια σε σχέση με μία καλλονή από την Κρήτη.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για την 27χρονη σήμερα Εμμανουέλα Κουκλινού, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, ενώ, μάλιστα, έχει σχεδιάσει και τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Νίκος Βέρτης: Η γνωριμία στην Κρήτη που οδήγησε στον μεγάλο έρωτα

Όπως ανέφερε σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη στον «αέρα» της εκπομπής, ο τραγουδιστής και η εντυπωσιακή σχεδιάστρια μόδας γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2017, όταν ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε στην Κρήτη για να γίνει κουμπάρος και νονός σε μία γαμοβάπτιση στενού του φίλου.
Στο event ήταν καλεσμένη και η Εμμανουέλα Κουκλινού, με τους δύο τους γνωρίζονται και έκτοτε να πορεύονται παρέα, ενώ, μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια συγκατοικούν στο σπίτι του τραγουδιστή στα νότια προάστια της Αττικής.

Τα πιο σημαντικά