Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΝίκος Ρόκκος: Η κόρη του αποχαιρετά τον πατέρα της που πνiγηκε στη...

Νίκος Ρόκκος: Η κόρη του αποχαιρετά τον πατέρα της που πνiγηκε στη Λήμνο με μια φωτογραφία

Σοκαρισμένη είναι η Λήμνος, για την τραγωδία στην οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, όσον αφορά την απώλεια του αδερφού του Νίκου που πνίγηκε στη θάλασσα.

Ο αδερφός του τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου, είχε πάει για ψαροντούφεκο, ωστόσο δεν είχε δώσει σημαία ζωής για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το λιμενικό, όπου τον βρήκε νεκρό στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά.

Ο Νίκος Ρόκκος, είχε αναδειχθεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού Καλλιόπη, όπου ζούσε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ταβέρνα στην Καλλιόπη. Άνθρωπος της δουλειάς ασχολούνταν επαγγελματικά και με το ψάρεμα.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών, τα οποία λάτρευε, με την κόρη του Φίφη, να τον αποχαιρετά με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram με μια κόκκινη καρδιά.

380f729ef08a4e40bdce6850a86cdc5b

Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του με φωτογραφίες της βάρκας και το μήνυμά του – “Έτοιμος”

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

 

O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Τα συλλυπητήρια του κόσμου στα social media

Tο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: “Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο”.

Κάτω από την ανάρτηση στα social media, οι θαυμαστές του καλλιτέχνη έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στον Στέλιο Ρόκκο για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του.

rokos
Mε πληροφορίες του limnosreport

Τα πιο σημαντικά