Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Ορφανός: «Είναι άξιος της μοίρας του όποιος δεν ακούει τους επιστήμονες»

Νίκος Ορφανός: «Είναι άξιος της μοίρας του όποιος δεν ακούει τους επιστήμονες»

Ο ηθοποιός αρχικά τόνισε την σημαντικότητα του εμβολίου ενώ στην συνέχεια αντέδρασε με όσους επηρεάζονται από τα social media

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράστασή του.

Ο ηθοποιός αρχικά τόνισε την σημαντικότητα του εμβολίου ενώ στην συνέχεια αντέδρασε με όσους επηρεάζονται από τα social media.

«Είμαι υπέρ των εμβολίων και το συστήνω βάσει των επιστημονικών δεδομένων. Δεν θα βγω όμως ποτέ ως καλλιτέχνης να μιλήσω για επιστημονικά θέματα. Είναι άλλος τομέας. Όποιος λέει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή ακούει τραγουδιστές, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, influencers, λυπάμαι αλλά είναι άξιος της μοίρας του. Όποια μοίρα και αν είναι αυτή. Ελπίζω να είναι καλή» είπε αρχικά.

«Δεν μπορούμε να ακούμε για σοβαρά θέματα τραγουδιστές, θρησκόληπτους και διάφορους τέτοιους απροσδιόριστης μόρφωσης, καλλιέργειας και κατάρτισης, μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα βήμα και κοινωνικά δίκτυα» συμπλήρωσε.

Για Σερβετάλη

Για τον Άρη Σερβετάλη σχολίασε: «Έχω μια διαφωνία για τον τρόπο που το έθεσε. Δεν θεωρώ ότι γίνεται κάποιος διαχωρισμός του κόσμου. Δεν υπάρχει κοινωνία χωρίς κανόνες. Επειδή είναι θρήσκος γνωρίζει πως σε μια εκκλησία δεν πας όπως να ‘ναι. Πηγαίνεις με έναν σεβασμό, με μια ευπρέπεια, δεν μπαίνεις χύμα μέσα. Αυτό δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους, είναι ο σεβασμός προς τον χώρο, αντίστοιχα και στο θέατρο».

Δείτε όσα είπε:Τα πιο σημαντικά