Νίκος Μουτσινάς: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής – Τι συμβαίνει με την υγεία του

30 Μαΐου, 20232:56 ΜΜ

Η ξαφνική ολιγοήμερη διακοπή της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ξάφνιασε τους τηλεθεατές. Από την ώρα που διεκόπη η εκπομπή, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του άρχισαν να φουντώνουν, καθώς ακούστηκε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φωτεινή Πετρογιάννη παρουσίασε σήμερα το ρεπορτάζ της για το θέμα, στο οποίο ανέφερε πως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται όντως στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρούνταν με την υγεία του. Ο παρουσιαστής σήκωσε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου παραμένει εκεί προληπτικά.
Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως, να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα»

Ο Γιώργος Λιάγκας από μεριάς του είπε για τον Νίκο Μουτσινά πως «το σημαντικό είναι να είναι ο άνθρωπος καλά. Αν μας βλέπει τώρα να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα σπίτι του, σιδερένιος».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News