Νίκος Μουτσινάς: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει από τη ζωή μας»

4 Φεβρουαρίου, 20233:41 ΠΜ
More videos

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια για να υιοθετήσει ένα παιδί.

“Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για πέντε χρόνια, δύο φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο”, τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

“Προσπαθώ να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρο”.

Σχετικά με την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: “Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας”.

Ο Νίκος Μουτσινάς για την τηλεόραση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News