Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει στην εκπομπή και...

Νίκος Μάνεσης για Απόστολο Λύτρα: «Τον περιμέναμε να έρθει στην εκπομπή και εμφανίστηκε στους απέναντι»

Για τον Απόστολο Λύτρα τοποθετήθηκε σήμερα ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως με τον ποινικολόγο δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις γιατί τον είχε καλέσει να εμφανιστεί στην εκπομπή και εκείνος τελικά επέλεξε να βγει αλλού.

«Τον κύριο Λύτρα τον κάναμε διάσημο εμείς… Και κυρίως διάφορες κοινωνικές εκπομπές. Ο κύριος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε την τηλεόραση, έγινε πολύ διάσημος και επαγγελματικά εξελίχθηκε. Τώρα ο κος Λύτρας που «συμμετείχε» σε τηλε-δίκες, λέει «σταματήστε, έχω παιδιά, έχω οικογένεια»… Δικαίως το λέει, αλλά το πράγμα έχει ξεφύγει», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε το βίντεο:Ο Νίκος Μάνεσης είπε στη συνέχεια: «Ο κος Λύτρας εκμεταλλεύτηκε το σύστημα. Για εμάς εδώ που δεν είμαστε του συστήματος, ήταν ακριβοθώρητος. Μία φορά του έχουμε πάρει συνέντευξη και 4-5 κλεισμένες φορές που τον περιμέναμε να έρθει για μεγάλα θέματα όπως η υπόθεση Πισπιρίγκου, τον περιμέναμε να έρθει και τον βλέπαμε απέναντι. Και δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα.

Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις για εμείς κάναμε δημοσιογραφικά τη δουλειά μας. Και τουλάχιστον ο ομιλών ό,τι ερωτήσεις είναι να κάνει, τις κάνει. Και το λέω γιατί βλέπω μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, να υπερ-αμυνθούμε του κου Λύτρα. Όχι! Τα δίκαια, τα νόμιμα. Ο κος Λύτρας είναι προφυλακισμένος αυτή τη στιγμή, γιατί κατά τη γνώμη μου, έκανε γκάφα ολκής».

Τα πιο σημαντικά