Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Κοκλώνης: «Έπεσα και τα έχασα όλα, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Νίκος Κοκλώνης: «Έπεσα και τα έχασα όλα, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν», λέει ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω.

Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης, και δεν μπορούσα να λειτουργήσω με παραγωγό και αποφάσισα να κάνω την παραγωγή μόνος μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε 12 παραγωγές στην Barking Well Media, 12 παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Σιγά – σιγά μπαίνουμε και στη μυθοπλασία και φοβάμαι γιατί είναι δύσκολος χώρος. Αλλά έχω τους ειδικούς, που διαβάζουν σενάρια, και προτείνουν», αποκάλυψε επίσης ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παραγωγοί με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός. Έτσι είναι ο τρόπος σκέψης μου και μου αρέσει. Κατάλαβα μέσα από το χώρο της τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορώ να μπω σε ρόλο, δεν μπορώ να είμαι διεκπεραιωτικός».

«Όταν ήμουν μικρός είχα πάει να πω τα Κάλαντα, στον Πειραιά, όπου μεγάλωσα. Είχα μαζέψει 40.000 δραχμές και τα φυλούσα σε ένα πορτοφόλι. Τελικά τα έχασα και 4 ημέρες έκλαιγα. Το ίδιο στεναχωρήθηκα, επειδή είμαι αγνός και θέλω να μείνω, όταν έπεσα και τα έχασα όλα. Αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Αλλά ξέρω ότι τα χιόνια πάνε στα ψηλά βουνά, στους λόφους δεν πέφτουν χιόνια, και εγώ είμαι ψηλό βουνό, στην καρδιά τουλάχιστον. Οπότε και να ξαναπέσω, θα βάλω όλη μου τη δύναμη να ξανανέβω. Εμένα η ζωή με έφερε σήμερα να κάνω τηλεόραση, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα ποτέ. Εγώ ντρεπόμουν να πω “γεια σας”», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν μου αρέσουν οι σταρ, είμαστε όλοι το ίδιο. Για εμένα σταρ είναι μια μαμά που κάθεται σπίτι με τα παιδιά της και προσπαθεί να τα κάνει χαρούμενα, και να τους δημιουργήσει καλές αναμνήσεις για τα Χριστούγεννα. Στην τηλεόραση πιστεύω ότι τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο, και ένα παράδειγμα είναι η Δανάη Μπάρκα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει παρουσιάστρια πρωινού πρώτης γραμμής», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης για το χώρο της τηλεόρασης.

Κλείνοντας, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Συγχωρώ πάντα. Μπορεί να εκνευριστώ, και μετά το ξεχνάω. Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν, αλλά το ξέχασα. Υπάρχει ένας μηχανισμός μέσα μου που με κάνει να ξεχνάω, ένα είδος αυτοάμυνας. Τον χαρακτήρα αυτόν τον διαμόρφωσαν οι γονείς μου».

Τα πιο σημαντικά