Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
δηλώσειςΝίκος Καρβέλας: «Είναι παρά φύσıν ότι οι оμоφυλόφıλоι θέλουν να παντρεύονται»

Νίκος Καρβέλας: «Είναι παρά φύσıν ότι οι оμоφυλόφıλоι θέλουν να παντρεύονται»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 13/04 βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού.

Μεταξύ άλλων, ο συνθέτης και συγγραφέας τοποθετήθηκε για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά και για την Εκκλησία.

Διαβάστε επίσης! Νίκος Καρβέλας για Τέμπη: “Είπε πως αυτοί που είναι γονείς μπορούν να νιώσουν τον πόνο. Ρώτησα: “έχει πεθάνει κανένα παιδί του;”

«Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στην γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και την Δημοκρατία κατάφορα. Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν.

Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό. Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά