Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και...

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του

Ο ηθοποιός 75χρονος Νίκος Γαλανός είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχουν περάσει από τον χώρο της τηλεόρασης και του σινεμά και όσο περνάει ο χρόνος η γοητεία του όχι απλά δεν εξασθενεί αλλά πολλαπλασιάζεται.

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με την Ελενα Σαγανά η οποία είναι 45 ετών και σχεδόν 30 χρόνια νεότερή του. Και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό τουΟ Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά στο Βεάκειο Θέατρο το 2019

Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι το ζευγάρι είχε ενημερώσει τους κοντινούς ανθρώπους του ότι πρόκειται να παντρευτεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao αποφάσισαν να αναβάλλουν επ’ αόριστον τον γάμο τους για δυο λόγους.

Νίκος Γαλανός Έλενα ΣαγανάΟ Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά στο Ηρώδειο το 2017

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία του κορονοϊού ενώ ο δεύτερος είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για τη “Γη της Ελιάς”.

Γη της Ελιάς

Ποια είναι η Έλενα Σαγανά

Το ζευγάρι έχει κάνει λίγες επίσημες εξόδους κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, η Ελενα Σαγανά, άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στη συνέχεια έγινε σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 4

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 5Εκτός από όμορφη και καλλίγραμμη, η Ελενα είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία σε συνέντευξή σε περιοδικό αυτοκινήτου έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε αυτό το ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 6“Στην αρχή οι υποψήφιοι αγοραστές αμαξιών διστάζουν να ταυτίσουν μια γυναίκα με το αυτοκίνητο. Οταν όμως αντιληφθούν πως έχω τις ίδιες γνώσεις και εμπειρία με έναν άντρα συνάδελφο, χαλαρώνουν. Ολα εξαρτώνται πρώτα από όλα από την ίδια τη γυναίκα και κατά πόσο αυτή διαθέτει ευπροσάρμοστη και ισχυρή προσωπικότητα” έχει δηλώσει.

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 7

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 8

Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο του με την 30 χρόνια μικρότερη και πανέμορφη σύντροφό του - εικόνα 9
Νίκος Γαλανός Έλενα ΣαγανάΤα πιο σημαντικά