Νίκος Ευαγγελάτος για τον φόνο στη Ραφήνα: «Δύο 24χρονα παιδιά καταστρέψαν την ζωή τους»

28 Ιουνίου, 2022 3:50 ΜΜ
More videos

Το δράμα των αλβανικής καταγωγής δολοφόνων ανέλυσε ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν από λίγο στην εκπομπή του στο Mega.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός ότι οι δράστες θα κάτσουν κάποια χρόνια στη φυλακή, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι δύο 24χρονοι κατέστρεψαν τη ζωή τους! Ενώ αποκάλυψε και τα επαγγέλματα των δραστών, που ήταν κηπουρός και εργαζόμενος σε συνεργείο.

Μάλλον το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου δεν βρίσκει σύμφωνη την κοινωνία, που έχει εξοργιστεί με την άνανδρη, προμελετημένη δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο είδος της κατηγορίας που θα απαγγελθεί στους δολοφόνους, αφού υπάρχει η περίπτωση να διωχθούν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη!

Και αυτό το στοιχείο είναι εξοργιστικό, διότι όταν στήνεις ενέδρα σε έναν αθώο άνθρωπο και τον δολοφονείς πολτοποιώντας του το κρανίο, έχουμε τον ορισμό του φόνου εκ προμελέτης. Δεν θα πρέπει μάλιστα να προκαταλαμβάνουμε την κρίση των δικαστών, αφού για ένα τέτοιο έγκλημα, η μόνη αρμόζουσα ποινή είναι τα ισόβια.

Ειδικά όταν υπάρχει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον ένα δολοφόνο να φοράει την σιδερογροθιά και να πολτοποιεί το κρανίο του άτυχου θύματος.

Πηγή: olympia.gr