Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
PlusΝίκος Χατζηνικολάου: Κλείνει 20 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη...

Νίκος Χατζηνικολάου: Κλείνει 20 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη – «Είσαι η ζωή μου»

Εικοσι χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα 24 Ιουνίου ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα της ζωής του για την σημερινή επέτειο γάμου τους.

«20 χρόνια γάμου κλείσαμε σήμερα! Σε λατρεύω όπως τότε και περισσότερο! Είσαι η ζωή μου!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία του με την Κρίστη Τσολακάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε ακόμη μία τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο των 20 χρόνων γάμου του με την Κρίστη Τσολακάκη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ακριβώς είκοσι χρόνια και τρία παιδιά πριν… Και νομίζω ότι ήταν χθες! Συνεχίζουμε αγκαλιά!».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύζυγό του.

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο.

Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου στο The 2Night Show.

Τα πιο σημαντικά