Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΝίκος Απέργης: «Όταν έμαθα το πρόβλημα υγείας του γιου μου κλονίστηκα, ήταν...

Νίκος Απέργης: «Όταν έμαθα το πρόβλημα υγείας του γιου μου κλονίστηκα, ήταν σαν ένα κακό όνειρο»

Στις αλλαγές της προσωπικής του ζωής εμβάθυνε ο Νίκος Απέργης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show».

Μεταξύ αυτών, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλυψε και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο νεογέννητος γιος του.

«Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Εργένη με άφησες πριν 4 χρόνια, με βρίσκεις παντρεμένο μπαμπά. Ωραία είναι, καλά είναι. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι ωραία. Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες, τον τέταρτο μήνα, αλλά τώρα είναι όλα καλά με το παιδάκι μας. Όταν μαθαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι», εξομολογήθηκε ο Νίκος Απέργης.
«Με τη σύζυγό μου το έχουμε σαν μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Βασικά ήταν σαν ένα κακό όνειρο, που ξυπνήσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας», συμπλήρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Νίκος Απέργης αποκάλυψε πως η σύζυγός του είναι δασκάλα και πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν τότε. «Έπαιξαν ρόλο και τα social. Ήταν φρέσκο τότε», τόνισε.
Τα πιο σημαντικά