Νίκος Ανδρουλάκης: Άφησε ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά πριν αναλάβει καθήκοντα

13 Δεκεμβρίου, 20214:18 ΜΜ

Σε μία σημασιολογική κίνηση προχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, πριν πάει στη Χαριλάου Τρικούπη μετέβη στο Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά. Ενώ στη συνέχεια άφησε λουλούδι και στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Χτες στον νικητήριο λόγο κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματα για «ενότητα και πολιτική αυτονομία».

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Ν. Ανδρουλάκης: «Να αλλάξει σελίδα ο τόπος»

«Μεγάλη ημέρα σήμερα για την παράταξη, προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Έχει ανάγκη ο τόπος μια ισχυρή φωνή πρόοδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή Σοσιαλδημοκρατική φωνή», ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την άφιξη του στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στόχος μου είναι, συνέχισε, να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη, διότι και ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Να πάμε σε μια εποχή όπου οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα ότι δίνουν λύσεις και όχι ότι είναι μηχανισμοί κλειστοί, πελατειακοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπρόστα».

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ακόμα: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θα ξεκινήσουμε από σήμερα, ώστε όλα τα θέματα να τα απαντήσουμε σωστά με προοπτική».

Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει σε ερώτηση για τον πρόεδρο της ΚΟ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News