Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
PlusΝίκος Αναδιώτης: «Προσπαθώ να έχω τον νου μου στο τι αρέσει στον...

Νίκος Αναδιώτης: «Προσπαθώ να έχω τον νου μου στο τι αρέσει στον Θεό»

Για τη σχέση του με τον Θεό και για τις αμαρτίες μίλησε, μεταξύ άλλων στην «Espresso», ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ευρωβουλευτής της «Νίκης», που είχε χαρακτηρίσει αμαρτία την ομοφυλοφιλία, αναφέρθηκε στον «εσωτερικό αγώνα» που έχει διανύσει και στον …τραυματισμό της ψυχής του.

«Είναι αρκετά χρόνια που άρχισα τον πνευματικό μου αγώνα. Η αποκάλυψη του Θεού στη ζωή του καθενός ανθρώπου είναι πολύ προσωπική και δύσκολα μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Το δεδομένο είναι πως, έχοντας κάποιος έναν πνευματικό πατέρα στη ζωή του και κάνοντάς του υπακοή, δεν έχει να φοβάται τίποτα, παρά μόνο να προοδεύει στη ζωή του», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τις αμαρτίες, αναφέροντας: «Καθημερινά προσπαθώ να έχω το νου μου στο τι αρέσει στο Θεό. Τώρα, το ερώτημα για τις αμαρτίες είναι παγίδα, γιατί για όλες τις αμαρτίες μετανιώνει κανείς. Αν κάτι το αναγνωρίζω ως αμαρτία, σημαίνει ότι με έχει βλάψει, μου έχει τραυματίσει την ψυχή. Υπάρχουν, λοιπόν, τραύματα της ψυχής για τα οποία δεν θα μετάνιωνα; Κανένα. Έχω τραυματίσει την ψυχή μου με αμαρτίες; Πολλές φορές! Αλλά αυτό είναι ο αγώνας μας. Προσέχουμε να μην πέσουμε και αν πέσουμε, αγωνιζόμαστε να ξανασηκωθούμε, μέχρι τελικής νίκης.»

Τα πιο σημαντικά