Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Νίκο το μωρό!»: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 34χρονης Αθηνάς μόλις...

«Νίκο το μωρό!»: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 34χρονης Αθηνάς μόλις άκουσε το «μπαμ», ανατριχιάζει ο αδερφός της

Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την τραγική Τρίτη και το οδυνηρό δυστύχημα στα Τέμπη το οποίο στοίχισε την ζωή σε 57 άτομα και άφησε πίσω του τους επιζήσαντες αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων σε θλίψη και πένθος. Αναμεσά τους και ο αδερφός της 34χρονης μητέρας Αθηνάς Κατσάρα, Βασίλης Κατσαράς και ο οποίος ξεσπά για τους υπευθύνους που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής και ζητάει δικαίωση.

Ξεσπά ο αδερφός της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα: «Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους»

Ο Βασίλης Κατσαράς περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές της αδερφής του, τις στιγμές που πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν και όλα όσα αντίκρυσε φτάνοντας στο σημείο του δυστυχήματος αμέσως μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων.

Τέμπη – Αδελφός Αθ. Κατσάρα: «Ήταν το 1ο της ταξίδι με τρένο, να μπουν στη φυλακή όλοι τους»
“Νίκο το μωρό”

Ο αδερφός της Αθηνάς μίλησε στο «Tlive» και είπε «Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας»

«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό» πρόσθεσε στην συνέχεια εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Κατσάρας.

«Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους. Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση» λέει για το τι θα ήθελε για τους υπεύθυνους της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ενώ μιλάει και για την τελευταία συνομιλία που είχε με την αγαπημένη του αδερφή που ήταν κάτι σαν «περασμένα, ξεχασμένα».

Και τέλος έκλεισε αναφερόμενος σε όλα όσα αντικρύσανε με το που έφτασαν στο σημείο «Είχε πολύ καπνό, γυαλιά και κόσμος έβγαινε ακόμα από τα βαγόνια. Έβλεπες το τρένο κι έλεγες “δε βγήκε άνθρωπος από εδώ μέσα, αποκλείεται”».

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της Αθηνάς, Νίκος ο οποίος ταξίδευε μαζί της αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός από το μοιραίο τρένο. Ο ίδιος καλείται να συνεχίσει τη ζωή του και να μεγαλώσει το μόλις 2 ετών αγοράκι τους χωρίς την μητέρα του… Ο Νίκος προχώρησε σε μια ανάρτησή του για την άτυχη Αθηνά, ζητώντας δύναμη από τον Θεό προκειμένου να μεγαλώσει το αγοράκι τους

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Αθηνάς: «Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

Τέμπη – Αδελφός Αθ. Κατσάρα: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, αυτή την έχουμε εμείς»
Τα πιο σημαντικά