Η νικήτρια του διαγωνισμού “καλύτερα οπίσθια της Κίνας” δεν μπορεί να φορέσει κολάν στο δρόμο

6 Ιουλίου, 2017 3:44 ΜΜ
More videos

Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη για μια γυναίκα που έχει καμπύλες, σύμφωνα με την νικήτρια του διαγωνισμού “καλύτερα οπίσθια της Κίνας”.

Η 19χρονη Γκάο Κιάν, που εντυπωσίασε τους κριτές με τον σωματότυπο “αχλάδι” που έχει, εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να φοράει κολάν στο δρόμο, γιατί μαζεύονται γύρω της οι περαστικοί και δείχνουν τους γλουτούς της.

Η νεαρή γυναίκα φοράει μόνο φαρδιά ρούχα στους δημόσιους χώρους και αναφέρει ότι μια φορά ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν ένα ζευγάρι τσακωνόταν μπροστά της, επειδή ο άντρας είπε κολακευτικά λόγια για τους γλουτούς της στην κοπέλα του.

Η 19χρονη Γκάο Κιάν είναι η νικήτρια του διαγωνισμού “καλύτερα οπίσθια της Κίνας”.

Η γυναίκα (με τον αριθμό 302) παίρνει μέρος στο διαγωνισμό, που είναι η απάντηση στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Βραζιλίας “Miss BumBum”.

Η κοπέλα επιδεικνύει τις καμπύλες της στο διαγωνισμό που έγινε στην Κίνα.

Η Γκάο εργάζεται ως γυμνάστρια και βλόγκερ. Βγάζει χρήματα δημοσιεύοντας τις καθημερινές της δραστηριότητες. 

Η 19χρονη αναφέρει ότι είναι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοσή της και θα συνεχίσει την προπόνησή της, όσο δύσκολα και αν γίνουν τα πράγματα.

H κοπέλα φωτογραφίζεται μαζί με την πρώτη και τη δεύτερη επιλαχούσα του διαγωνισμού.

Η Γκάο είναι φανατική με τη γυμναστική και περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο, για να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα.

Ως νικήτρια του διαγωνισμού “τα καλύτερα οπίσθια της Κίνας”, η 19χρονη αναφέρει ότι θα ήθελε μια μέρα να πάει στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Βραζιλίας. Επίσης, αναφέρει ότι η οικογένειά της την υποστηρίζει ό,τι και αν κάνει και νιώθει πολύ τυχερή για αυτό.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει τους τέλειους γλουτούς, γιατί “έχουν καμπύλες, ενώ η μέση της είναι λεπτή.”

Η Γκάο κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 50 κοπέλες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Όλες οι διαγωνιζόμενες έκανα ό,τι μπορούσαν για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ο διαγωνισμός “τα καλύτερα οπίσθια της Κίνας” είναι μέρος του διαγωνισμού μπόντι μπίλντινγκ, που διοργανώνεται στην Κίνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: